images

Bayi Keliru Puting

 

Anda pernah rasa cemburu tengok ibu-ibu lain dapat menyusu bayi secara “direct” sedangkan bayi anda hanya minum susu botol saja?

Adakah anda ada masalah bayi tak pernah menghisap susu badan secara “direct” sejak lahir sampailah sekarang bayi dah usia 2 – 3 bulan?

Adakah bayi anda sudah minum susu formula lagi banyak daripada susu ibu yang dipam? (sebab bila pam pun sikit hanya meleleh susu ibarat “titisan embun”)

Dulu, mungkin anda ada pam susu badan bagi melalui botol tapi disebabkan jadual pam tak konsisten, akhirnya susu pun “drop”, tak laju dan sikit sangat..

Anda ada rasa motivasi semula nak menyusukan anak sepenuhnya dan kembalikan semula susu? Sebab nak tengok anak anda membesar jadi budak yang sihat?

Jika jawapannya ya, ebook ini sesuai untuk anda.

 Bagaimana ebook ini boleh bantu anda untuk banyakkan susu dan selesaikan masalah bayi keliru puting supaya anda berjaya menyusukan anak dengan susu ibu sepenuhnya?

16

17

1

2 Bayi Keliru Puting

Maklumat ringkas Ebook Bayi Keliru Puting :

Anda akan terus diberikan

Ebook Plan Action Bayi Keliru Puting

(setebal 10 ms) dan

PUTING TENGGELAM BUKAN MASALAH LAGI!

Ebook Puting Tenggelam secara PERCUMA (sebagai rujukan anda)

Siapa penulis ebook ini?

me

Puan Aisyah Samat.

Berpengalaman lebih daripada 5 tahun sebagai Kaunselor Penyusuan Bertauliah dan Pembimbing Ibu Menyusu.

Telah membantu lebih daripada 2000+ ibu-ibu untuk berjaya menyusukan bayi dengan susu ibu sepenuhnya selama 2 tahun.

Penulis blog, artikel dan ebook penyusuan di nuhababy.com

Adakah saya akan dapat bonus lain?

BONUS 1 : TERAPI RANGSANGAN MULUT DAN LIDAH BAYI (BERNILAI RM 50)

Terapi rangsangan mulut atau dipanggil oral stimulation ini adalah satu senaman mulut yang perlu dibuat pada bayi keliru puting supaya dapat melatih lidah bayi “menjulur keluar” semula dan akhirnya dapat menyusu semula di payudara ibu.

Langkah demi langkah untuk melakukan terapi senaman mulut ini akan diberikan secara percuma untuk anda.

 

BONUS 2 : 3 TIPS UNTUK IBU KEMBALI BANYAKKAN SEMULA SUSU BADAN (BERNILAI RM 50)

Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-3-fakta-anda-perlu-tahu-tentang-demam-kuning-26

Bagi ibu yang mengalami masalah susu sedikit dan susu mula “drop”, Puan Aisyah akan membantu anda untuk membanyakkan susu badan anda dahulu sebelum anda mula melatih bayi untuk menyusu semula.

Ini penting kerana, susu ibu bertugas sebagai “reward” ataupun ganjaran ketika melatih bayi menyusu.

BONUS 3 : PELAN PRAKTIKAL EBOOK DARI STEP 1 – STEP 6 (BERNILAI RM 50)

Selepas ibu mendapatkan ilmu dengan membaca keseluruhan ebook, ibu boleh mula menyelesaikan masalah ini dengan plan action yang praktikal bermula daripada step 1 sehingga step 6.

Pelan action ini penting supaya ibu dan bayi fokus pada matlamat yang ingin dicapai sehingga akhirnya bayi berjaya menyusu.

BONUS 4 : FREE 1-1 ONLINE CONSULTATION (BERNILAI RM 500)

images

Selepas pembelian ebook, anda akan mendapat bimbingan daripada saya (penulis ebook) secara berterusan untuk sebarang masalah penyusuan supaya anda berjaya selesaikan masalah penyusuan dan seterusnya berjaya menyusukan anak anda selama 2 tahun tempoh penyusuan.

Anda akan mendapat peluang bertanyakan soalan dan segala masalah penyusuan & bimbingan secara online menerusi Whatsapp.

Sebarang masalah penyusuan, anda boleh tanyakan terus kepada Puan Aisyah (NuhaBaby) di Whatsapp supaya anda berjaya meneruskan penyusuan sampai dua tahun.

Harga yang anda perlu bayar untuk ebook ini dan 4 bonus?

RM 100 SAHAJA

(khas untuk ibu yang benar-benar nekad nak berjaya menyusukan anak dengan susu ibu saja selama 2 tahun )

Harga Ebook Ini Mahal?

Jika anda “terasa” ilmu ebook berharga RM 100 ini “mahal”,

Suka untuk saya ingatkan,

“Ebook ini sebenarnya PERCUMA.”

Eh. Macam mana?

Langkah 1 – Katalah kita bayar RM 100 untuk dapatkan ebook ini dan consultation penyusuan selama 2 tahun.

Langkah 2 – Selepas belajar dari ebook dan dapat consultation penyusuan, anda berjaya kumpul stok susu ibu dan “maintain” susu di ofis supaya “tak drop” untuk keperluan bayi selama 2 tahun.

Langkah 3 – Bila stok susu anda sentiasa banyak dan cukup setiap bulan sampai 2 tahun, anda sudah tidak perlu lagi beli susu formula untuk bayi.

Katalah sebulan biasanya RM 200 untuk susu formula, anda jimat RM 200 x 12 bulan = RM 2,400.

Langkah 4 – Duit ebook ini terbayar dengan sendirinya dan sekaligus anda jimat sebanyak RM 2,400 sebab tak perlu beli susu formula untuk anak.

Anda masih lagi takut dan risau nak dapatkan ebook ini sebab takut rugi?

e

Jangan risau. Saya tetap mahu pastikan anda tak rugi.

Wang anda dijamin 100% dikembalikan jika anda tidak berpuas hati selepas anda belajar semua teknik dalam ebook ini dan merasakan ebook ini tidak membantu menyelesaikan masalah penyusuan anda.

Sekurangnya anda telah mencuba alternatif yang ada untuk selesaikan masalah anda dan telah berusaha melabur untuk belajar ilmu penyusuan.

“Selepas belajar dari ebook ini, saya berjaya menyusu (direct breastfeeding) bayi saya. Saya juga lebih tenang dan yakin nak menyusuan” – Puan Hajar
24

 Nak tunggu nanti baru nak dapatkan ebook? 

Tak ada masalah. Tapi anda akan menghadapi masalah ini.

  1. Anda akan terus stress dan risau kerana masalah ini masih belum dapat diselesaikan.

  2. Anda masih tak berjaya menangkis mulut-mulut orang yang cakap susu anda tak cukup.

  3. Anda terpaksa tahan dan pekakkan telinga dengar orang kata, “kenapa tak menyusukan anak?” yang buatkan anda rasa macam “aku ni tak pandai jaga anak”.

  4. Anda akan terus tak berjaya menyusukan bayi dengan susu ibu dan rasa macam tak normal seperti ibu lain yang berjaya menyusu.

a

Jika anda “terasa” ilmu ebook berharga RM 100 ini “mahal”, boleh baca komen pelanggan kami di bawah :

 “Harga ebook saya rasa sangat murah berbanding nilai ilmu penyusuan yang saya dapat. Alhamdulillah saya sudah boleh menyusu lepas gunakan teknik yang diajar dalam ebook ini” 

w

3 Langkah mudah untuk sahkan pembelian ebook ini dengan harga RM 100 sahaja.

LANGKAH 1 – Bayar RM 100 saja ke akaun bank berikut :

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of 3 fakta anda perlu tahu tentang demam kuning!

LANGKAH 2 – Hantar bukti bayaran ke nombor di bawah (menerusi Whatsapp) dan berikan maklumat berikut :

1) Nama anda.

2)Emel yang anda gunakan sekarang (untuk kami hantar ebook)

LANGKAH 3 – Selepas bayaran disahkan, kami akan hantar ebook anda ke emel dalam masa 24 jam.

Sila hubungi 018-6696769 (Puan Aisyah) jika ada pertanyaan (9 am – 5 pm)

e