5

Bagaimana lebih 30++ ibu menyusu gunakan ilmu praktikal dalam ebook ini supaya susu tak “drop”, dapat uruskan dan simpan stok susu ibu serta banyakkan susu untuk meneruskan penyusuan selepas mula bekerja nanti?

ebook-ebm2

“Saya terkejut sebab hasil pam susu kali ini dapat 12 oz dalam masa 11 minit mengepam!” – Puan Nor.

Dapat pam sebanyak 12 oz dalam masa 11 minit!

“Dulu stress sebab sekali pam dapat 2 oz susu. Lepas baca ebook ini, sekarang sekali pam dapat 7 oz ” – Puan Zaza.

6

“Lepas baca ebook ini, saya semakin yakin nak simpan susu ibu perahan (EBM)” – Puan Flora.

9

“Ebook ini mudah baca, mudah faham dan praktikal. Baru akak sedar kenapa anak akak masih “lapar” walaupun dah minum 4 oz susu. Akak juga dah tahu kosongkan breast. Memang manual lengkap untuk ibu bekerja.” – Puan Farahliza.

7

“Suami akak pun suka dan semangat nak bantu akak berjaya menyusukan anak sejak akak tahu ilmu penyusuan dalam ebook ini”. – Puan Farahliza.

8

“Ebook ini sangat membantu ibu menyusu yang tiada pengalaman seperti saya. Ia sangat mudah faham, praktikal dan recommended!” – Puan Wawa.

1

“Selepas saya praktiskan ilmu dalam ebook ini, saya masih menyusu dan susu badan masih cukup untuk buat stok simpanan waktu bekerja”. – Puan Amirah.

“Sebelum ni, susah hati sebab kena google sana-sini. Lepas baca ebook, baru yakin nak handle EBM. Pengasuh pun mudah nak handle susu ibu”. – Puan Mimi.

5

“Lepas baca ebook, baru faham cara nak banyakkan susu, jadual pam dan cara simpan susu. Senang pengasuh nak handle susu ibu (EBM)”. – Puan Aina Fatehah.

4

ebook-ebm2

Maklumat ebook :

Di dalam ebook ini, anda akan belajar 6 perkara penting berkenaan susu ibu perahan (EBM) iaitu

1) Gambarajah padat dan ringkas tentang fasa & tempoh hayat susu ibu perahan. Pengurusan stok susu ibu yang efektif supaya anda dapat jimatkan masa dan tak risau lagi dalam menguruskan stok susu.

2) Cara efektif mengepam susu dan jadual pam yang betul supaya susu anda tak “drop” dan anda mampu “maintain” dan banyakkan susu mengikut keperluan bayi anda.

3) Cara sediakan stok susu ibu untuk pengasuh dan cara panaskan susu ibu supaya pengasuh rasa senang dan lebih ikhlas nak uruskan susu ibu perahan (EBM) pada bayi anda.

4) Kesalahan dalam pengendalian susu ibu perahan supaya khasiat susu ibu tetap terpelihara dan bayi dapat nutrisi secukupnya melalui susu ibu walaupun diberi dalam botol.

5) Peralatan penyusuan yang wajib anda tahu supaya anda dapat membeli peralatan yang sesuai dan tidak membazir membeli sesuatu yang bukan keperluan.

6) Cara membawa stok susu ibu dalam perjalanan jauh dan apa perlu buat jika susu yang beku mencair supaya anda bersedia jika berlaku kejadian tidak diingini seperti bekalan elektrik terputus dan susu anda mencair.

Siapa penulis ebook ini?

me

Puan Aisyah Samat.

Berpengalaman lebih daripada 5 tahun sebagai Kaunselor Penyusuan Bertauliah dan Pembimbing Ibu Menyusu.

Telah membantu lebih daripada 500+ ibu-ibu untuk berjaya menyusukan bayi dengan susu ibu sepenuhnya selama 2 tahun.

Penulis blog, artikel dan ebook penyusuan di nuhababy.com

“Lepas baca ebook, baru faham cara simpan stok susu ibu dan faham kenapa perlu sentiasa pam walaupun baby menyusu”. – Puan Suhana.

3

“Lepas baca ebook, saya dah faham cara jimatkan masa nak uruskan stok susu, kenapa susu “drop” dan kenapa perlu ada jadual pam susu”. – Puan Aimi.

“Ebook ini sangat bermanfaat. Lepas baca ebook, baru faham kualiti susu ibu lebih penting daripada kuantiti”. – Puan Maria.

 ebook-ebm2

BAB 1 – Ketahui fasa & tempoh hayat susu ibu perahan.

BAB 2 – Ketahui 3 cara sediakan stok susu ibu untuk pengasuh.

BAB 3 – 2 cara panaskan susu ibu perahan.

BAB 4 – 3 teknik jimatkan masa dan tenaga dalam pengurusan stok susu ibu.

BAB 5 – Ketahui 5 kesalahan dalam pengendalian susu ibu perahan.

BAB 6 – Bagaimana cara membawa stok susu ibu melalui perjalanan jauh.

BAB 7 – Bila susu yang dibekukan mencair..boleh bekukan semula?

BAB 8 – 5 peralatan penyusuan yang wajib ibu menyusu tahu.

BAB 9 – 3 cara efektif mengepam supaya susu badan sentiasa banyak.

“Lepas baca ebook ini, saya dah nampak apa yang perlu dibuat. Ebook ini bantu saya untuk merancang dan menguruskan stok susu ibu sebelum saya mula bekerja nanti” – Puan Maria. 12

“Lepas baca ebook, saya dah faham cara uruskan susu ibu perahan (EBM) dan faham untuk kumpul stok banyak, tak semestinya perlu hasil yang banyak setiap kali pam” – Puan Flora.

10

3 Golongan yang sesuai untuk memiliki ebook ini sekarang?

1)Ibu yang tengah pening google sana sini sebab tak tahu cara nak simpan dan uruskan susu ibu perahan.

2)Ibu yang stress risau pengasuh tak faham cara nak uruskan dan panaskan susu ibu kerana akan hantar anak ke pengasuh tak lama lagi (nak mula masuk kerja).

3)Ibu yang mahu berjaya menyusukan anak selama 2 tahun tapi masih risau dan takut susu “drop” atau stok susu tak cukup apabila mula bekerja nanti.

“Ebook ini sangat membantu ibu bekerja untuk kendalikan susu ibu perahan” – Puan Aina Dayana.

18

Berapa harga ebook ini?

HARGA ASAL : RM 30 + RM 50 (BONUS) = RM 80

HARGA PROMOSI : RM 30 SAHAJA

(AKAN NAIK TAK LAMA LAGI)

Nota : Harga ebook ini lebih murah berbanding masa yang anda terpaksa spend (google sana sini) atau harga kelas yang anda kena bayar kalau nak cari ilmu penyusuan ini di luar sana.

BONUS : FREE 1-1 ONLINE CONSULTATION (BERNILAI RM 50)

Selepas pembelian ebook, anda akan mendapat bimbingan daripada saya (penulis ebook) secara berterusan untuk sebarang masalah penyusuan supaya anda berjaya selesaikan masalah penyusuan dan seterusnya berjaya menyusukan anak anda selama 2 tahun tempoh penyusuan.

Sebarang masalah berkaitan penyusuan, anda boleh hubungi saya (melalui WhatsApp atau Phone Call) pada nombor yang tertera di akhir page ini.

“Puan Aisyah (penulis ebook) akan sentiasa membimbing jika masih tak faham” – Puan Flora.

11

2 1

” Ebook ini memang wow, sangat membantu nak selesaikan masalah penyimpanan dan guna pakai selepas susu dibekukan dan dicairkan.”

“Kesalahan yang Aisyah tulis memang jujurnya itu yang berlaku.” – Puan Ulfah Sujangi.

15

Ebook Akan Naik Harga Kalau Anda Beli Nanti?

Apabila makin ramai pembeli, baru saya perlahan-lahan akan naikkan harga kepada RM 40 dan seterusnya RM 50.

Kenapa naik harga kalau beli nanti?

Sebab bila makin ramai ibu yang beli ebook ini, mungkin saya sendiri tak sempat nak bagi bimbingan dan bantu atau terpaksa lewat membalas soalan dan pertanyaan anda berkaitan masalah penyusuan.

Harap anda faham.

Harga Ebook Ini Mahal?

Jika anda “terasa” ilmu ebook berharga RM 30 ini “mahal”, boleh baca komen pelanggan kami di bawah :

 “Harga ebook saya rasa sangat murah berbanding nilai ilmu penyusuan yang saya dapat.” 

w

Anda masih lagi takut dan risau nak dapatkan ebook ini sebab takut rugi?

Jangan risau. Walaupun ebook ini harga RM 30 sahaja, saya tetap mahu pastikan anda tak rugi.

Andaikata anda tak belajar minimum 1 ilmu bermanfaat dalam ebook ini, sila hubungi kami dan kami akan pulangkan 100% duit anda semula.

Sekurangnya anda telah mencuba alternatif yang ada untuk selesaikan masalah anda. Tak rugi anda melabur untuk belajar ilmu penyusuan.

e

Nak beli lepas naik harga atau nak beli sekarang? Anda perlu buat keputusan segera.

“Ebook ini meyakinkan akak bahawa akak ada susu, bukan tak ada”. – Puan Ulfah Sujangi.

17

“Lepas baca ebook ini, baru anak akak menyusu macam bunyi orang teguk air. Ebook ni buat akak faham kenapa susu boleh “drop”. – Puan Ulfah.

16

3 Langkah mudah untuk sahkan pembelian ebook ini dengan harga RM 30 sahaja.

LANGKAH 1 – Bayar RM 30 saja ke akaun bank berikut :

f

LANGKAH 2 – Hantar bukti bayaran ke nombor di bawah (menerusi Whatsapp) dan berikan maklumat berikut :

1) Nama anda.

2)Emel yang anda gunakan sekarang (untuk kami hantar ebook)

LANGKAH 3 – Selepas bayaran disahkan, kami akan hantar ebook anda ke emel dalam masa 24 jam.

Sila hubungi 018-6696769 (Puan Aisyah) jika ada pertanyaan (9 am – 5 pm)

e

ebook-ebm2

WHATSAPP BUKTI BAYARAN KE 018-669 6769