4

Dulu ibu ini gagal menyusukan bayi pertama.

Selepas beliau amalkan ilmu dalam panduan ebook ini, hasilnya sangat memberi inspirasi kepada semua ibu yang hadapi masalah penyusuan.

me

Oleh : Aisyah

(Penulis ebook untuk membantu ibu menyusu & kaunselor laktasi bertauliah)

Kisah inspirasi penyusuan kali ini ialah seorang ibu yang dulunya gagal menyusu anak pertama kerana masalah puting tenggelam.

Ketika mengandung anak kedua, ibu ini telah mendapatkan Ebook Puting Tenggelam Bukan Masalah Lagi! dan telah berjaya menyusukan anak keduanya walaupun bersalin ceaser.

Jom kita hayati kisah ibu ini.

SEBELUM BACA EBOOK :

Akak, saya merasakan diri saya dalam akak. Tapi, saya tak kuat macam akak kerana kurang ilmu saat itu. Bila saya baca, saya menangis teresak-esak mengingatkan saat itu.

Sakit keterlaluan buatkan saya tak dapat fokus pada anak.

Walau apapun, saya bangga anak saya tetap dapat kolostrum walau sikit dan dia juga dapat rasa susu ibu walau tak banyak mana.

Terima kasih atas ebook ini, semoga saya tak mengalah dan saya tetap kuat pendirian untuk menyusukan anak kedua yang bakal lahir. Doakan saya.

Saya sedang membaca buku Membesarkan Anak Hebat Dengan Susu Ibu, seumpama kamus untuk ibu yang nak menyusu termasuk masalah inverted nipple.

Saya pun tengah bukak balik nota yang saya simpan mengenai inverted nipple sebab due bersalin raya ni. So, nak kena ulangkaji.

Persekitaran saya pun bukan menyokong susu ibu, tapi saya pastikan suami dan mak saya tau niat saya. Orang lain saya tak kisah. Yang penting positif.

2019-06-24 11.30.25

SELEPAS DAPATKAN EBOOK :

Kak Aisyah, pasal ebook tu saya rasa sangat sesuai dan isi dia ringkas tapi padat. Dan akak dah bagi suggestion position yang paling sesuai untuk inverted nipple.

Sekadar nak berkongsi, Alhamdulillah saya berjaya breastfeed baby kedua saya. Syukur pada Allah doa saya didengari walaupun diuji dengan bersalin ceaser tapi saya tetap dapat jayakan penyusuan kali ini.

Doakan saya terus istiqamah dalam penyusuan yang ternyata kalau tak kuat, kita akan mudah mengalah!

Sangat bahagia bila boleh bagi baby dengan susu ibu, tengok baby menyusu dan susu keluar pun rasa bahagia.

Susah hati pun jadi senang hati kak.

Bila dah rasa sendiri yang sebenarnya inverted or flat pun still boleh breastfeed, rasa nak tolong orang yang masalah macam kita lagi kuat.

Rasa semangat lain macam.

Apa-apapun, saya sangat berhutang budi dengan akak sebab jadi penguat semangat untuk berjaya susukan anak walaupun inverted.

Terima kasih sebab jadi contoh dan inspirasi saya walau tak pernah jumpa.

2019-06-24 11.31.48

Adakah anda ibu yang mempunyai masalah penyusuan seperti Fara (nama samaran)? Izinkan saya membantu anda.

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK DAPATKAN EBOOK

PUTING TENGGELAM BUKAN MASALAH LAGI!

Saya berani bagi money back guarantee 100% jika anda tak berpuas hati dengan teknik yang dikongsikan dalam ebook ini.

Kenapa? Kerana saya komited membantu menyelesaikan masalah penyusuan anda.