Online Consult Keliru Puting

 

Anda pernah rasa cemburu tengok ibu-ibu lain dapat menyusu bayi secara “direct” sedangkan bayi anda hanya minum susu botol saja?

Adakah anda ada masalah bayi tak pernah menghisap susu badan secara “direct” sejak lahir sampailah sekarang bayi dah usia 2 – 3 bulan?

Adakah bayi anda sudah minum susu formula lagi banyak daripada susu ibu yang dipam? (sebab bila pam pun sikit hanya meleleh susu ibarat “titisan embun”)

Dulu, mungkin anda ada pam susu badan bagi melalui botol tapi disebabkan jadual pam tak konsisten, akhirnya susu pun “drop”, tak laju dan sikit sangat..

Anda ada rasa motivasi semula nak menyusukan anak sepenuhnya dan kembalikan semula susu? Sebab nak tengok anak anda membesar jadi budak yang sihat?

Jika jawapannya ya, online consultation ini sesuai untuk anda.

 

Siapa consultant penyusuan anda?

me

Puan Aisyah Samat.

Berpengalaman lebih daripada 5 tahun sebagai Kaunselor Penyusuan Bertauliah dan Pembimbing Ibu Menyusu.

Telah membantu lebih daripada 2000+ ibu-ibu untuk berjaya menyusukan bayi dengan susu ibu sepenuhnya selama 2 tahun.

Penulis blog, artikel dan ebook penyusuan di nuhababy.com

3 1 2

 

Anda juga akan mendapat bimbingan daripada saya secara berterusan untuk sebarang masalah penyusuan supaya anda berjaya selesaikan masalah penyusuan dan seterusnya berjaya menyusukan anak anda selama 2 tahun tempoh penyusuan.

Anda akan mendapat peluang bertanyakan soalan dan segala masalah penyusuan & bimbingan secara online menerusi Whatsapp.

Sebarang masalah penyusuan, anda boleh tanyakan terus kepada Puan Aisyah (NuhaBaby) di Whatsapp supaya anda berjaya meneruskan penyusuan sampai dua tahun.

Apa yang anda akan dapat sepanjang consultation penyusuan ini?

1- GROUP : INVERTED NIPPLE

Screenshot 2020-04-28 at 10.19.37 AM

Anda akan join group Inverted Nipple Support Group untuk belajar ilmu percuma dan artikel percuma.

2 – PLAN ACTION 1 : IAITU BANYAKKAN SUSU

Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-3-fakta-anda-perlu-tahu-tentang-demam-kuning-26

16 17

3- PLAN ACTION 2 IAITU LATIH BAYI MENYUSU DIRECT SEMULA MELALUI 4 LEVEL

19441269_1470380416316009_291521613_n

19 20

1 2

Contoh Ibu Yang Mengikuti Consultation Ini.

photo_2020-04-28 10.21.50  Screenshot 2020-04-28 at 10.43.10 AM

Harga yang anda perlu bayar untuk consultation online penyusuan ini?

RM 100 SAHAJA

(khas untuk ibu yang benar-benar nekad nak berjaya menyusukan anak dengan susu ibu saja selama 2 tahun )

Harga Consultation Penyusuan Ini Mahal?

Jika anda “terasa” ilmu penyusuan berharga RM 100 ini “mahal”,

Suka untuk saya ingatkan,

“Consultation Penyusuan ini sebenarnya PERCUMA.”

Eh. Macam mana?

Langkah 1 – Katalah kita bayar RM 100 untuk dapatkan consultation penyusuan selama 2 tahun.

Langkah 2 – Selepas belajar dan dapat consultation penyusuan, anda berjaya menyusu sepenuhnya.

Langkah 3 – Bila stok susu anda sentiasa banyak dan cukup setiap bulan sampai 2 tahun, anda sudah tidak perlu lagi beli susu formula untuk bayi.

Katalah sebulan biasanya RM 200 untuk susu formula, anda jimat RM 200 x 12 bulan = RM 2,400.

Langkah 4 – Duit consultation penyusuan ini terbayar dengan sendirinya dan sekaligus anda jimat sebanyak RM 2,400 sebab tak perlu beli susu formula untuk anak.

Anda masih lagi takut dan risau nak dapatkan sebab takut rugi?

e

Jangan risau. Saya tetap mahu pastikan anda tak rugi.

Wang anda dijamin 100% dikembalikan jika anda tidak berpuas hati selepas anda belajar semua teknik dalam ebook ini dan merasakan ebook ini tidak membantu menyelesaikan masalah penyusuan anda.

Sekurangnya anda telah mencuba alternatif yang ada untuk selesaikan masalah anda dan telah berusaha melabur untuk belajar ilmu penyusuan.

 

3 Langkah mudah untuk yuran consultation ini dengan harga RM 100 sahaja.

LANGKAH 1 – Bayar RM 100 saja ke akaun bank berikut :

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of 3 fakta anda perlu tahu tentang demam kuning!

LANGKAH 2 – Hantar bukti bayaran ke nombor di bawah (menerusi Whatsapp) dan berikan maklumat berikut :

1) Nama anda.

2)Emel yang anda gunakan sekarang (untuk kami hantar ebook)

LANGKAH 3 – Selepas bayaran disahkan, kami akan hantar ebook anda ke emel dalam masa 24 jam.

Sila hubungi 018-6696769 (Puan Aisyah) jika ada pertanyaan (9 am – 5 pm)

e